Kleinschalige en huiselijke kinderopvang aan huis

- Dronten -

Over mij

Hoi!

Mijn naam is Nikita Hofman - van Zadelhoff, geboren in 1992 en ik woon samen met mijn man, 2 dochters (2015 en 2018) en zoon (2022) in Dronten Zuid. Wij delen ons huis met onze enorm lieve en altijd vrolijke teckel en onze poes.

In 2017 heb ik mijn mbo 4 diploma behaald als gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang. Ik heb tijdens en na mijn opleiding op verschillende dagopvang locaties kennis en ervaring opgedaan waarna ik gestart ben als gastouder.

Ik ben gastouder geworden omdat ik erg graag werk met kleine groepen kinderen. Zo kan ik beter een band opbouwen met het kind en individuele aandacht en ontwikkeling bieden dat op ieder kind aansluit.
Ook heb ik graag korte lijnen met de ouders zodat we goed op elkaar kunnen inspelen omtrent opvoeding, voeding, dagritme en alle vragen die we naar elkaar zullen hebben. Het gaat tenslotte om jullie kind(eren!) Voor mij is het belangrijk dat er vertrouwen is van beide kanten en jullie met een prettig en veilig gevoel jullie kindje kunnen weg brengen.

Ik hou van buiten spelen met de kinderen en we gaan regelmatig op pad met de kiddybus, naar het bos, speeltuinentocht etc.
Verder bied ik ontwikkelingsgerichte activiteiten aan en gaan we aan de slag met seizoenen, speciale feestdagen en voornamelijk dier en natuur en alles daar omheen. Maar we creƫren ook de belangrijke rust momenten en tijd om gewoon lekker vrij te spelen.

Het kind dragen in een draagdoek of draagzak is ook mogelijk, Ik ben hier bekend mee en het is een erg fijn hulpmiddel om een kind geborgenheid, rust en troost te bieden, in het bijzonder als het kind jong is, moet wennen, of zich niet prettig voelt door bijvoorbeeld doorkomende tandjes. Daarnaast is het erg handig in gebruik als extra vervoersmiddel als we met zijn alle op pad gaan.

Uiteraard heb ik mijn certificaat voor EHBO en ben ik goedgekeurd gastouder en sta ik geregistreerd in het LRKP. Ik ben aangesloten bij gastouderbureau Ridder Roeland.